veri

Hesap ve Veri Silme

Son güncelleme: 2 Ağustos 2026

Hesabınızı ve tüm verilerinizi uygulama içinden, tek dokunuşla silebilirsiniz. Bizden bir şey talep etmenize gerek yoktur.

Uygulamadan silme

  1. Denk'i açın.
  2. Alt menüden Ayarlar sekmesine geçin.
  3. Tüm verimi sil satırına dokunun.
  4. Çıkan uyarıda Sil'i onaylayın.

Ne siliniyor

Yalnızca tanışma verinizi silmek istiyorsanız Denk hesabınıza dokunmadan bunu yapabilirsiniz: Ayarlar → Denk Gel → Tanışma profilim → Tanışma profilimi sil. Kullanıcı adınız, arkadaşlarınız ve satın aldığınız raporlar olduğu gibi kalır.

Silme işlemi anında ve kalıcıdır; geri alınamaz. Yedek sistemlerdeki kopyalar en geç 30 gün içinde döngüden düşer.

Ne silinmiyor

Silindiğinden emin değilseniz ya da uygulamaya erişemiyorsanız

Hesabınızın silinip silinmediğinden emin değilseniz, telefonunuzu kaybettiyseniz veya uygulamayı açamıyorsanız hesap silme başvuru formunu doldurun. Apple e-posta adresinizi, kullanıcı adınızı ve adınızı soyadınızı yazıp, uygulamadaki doğrulamada olduğu gibi size söylenen pozla bir selfie yüklersiniz. Kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınızı en geç 30 gün içinde kalıcı olarak kapatıyoruz.

Başvuru formuna git →